Op deze pagina worden de sponsors van de Action Shooting Cup 2019 weergegeven.

Dit zijn: Doublet Sport Guns (DSG), Van der Zanden Jacht- en Schietsport, Wapens & Munitie Hendrickx, Handgunner Gunshop en Ruag Ammotech.

 

DSG staat voor Doublet Sport Guns.
 
Hun streven is de sportschutter zo goed mogelijk te faciliteren bij de uitoefening van zijn of haar hobby. Het bedrijf wordt gerund door mensen die zelf actief zijn in de schietsport. Met deze achtergrond zijn zij in staat om al hun adviezen met de juiste praktijkervaring te kunnen onderbouwen. U bent dus verzekerd van goed advies bij ieder product en vakkundig onderhoud en reparatie van uw geweer of pistool.
 
Meer informatie kan u terugvinden op hun website.

Van der Zanden richt zich op alle facetten van de jacht en schietsport ( wapens, munitie, herlaadcomponenten etc) ook staat een goede prijs/kwaliteitsverhouding centraal.

Op gebied van jacht en schietsport is bij Van Der Zanden zowat alles te krijgen en dragen John en Jack service en klantentevredenheid hoog in het vaandel, ook voor de herlader is het assortiment uitgebreid.

Meer informatie kan u terugvinden op hun website.

Wapens & Munitie Hendrickx is een wapenhandel die gevestigd is in Kalmthout (BE). Marc Hendrickx is zelf reeds jaren actief in de schietsport, met name in IPSC. Daardoor weet hij in te spelen op de noden van de sportschutters.

Meer informatie kan u terugvinden op zijn website.

Handgunner Gunshop is een wapenhandel die gespecialiseerd is in wapens, munitie en toebehoren. Hiervoor kan u zich wenden tot de winkel in Boortmeerbeek. Zij bieden steeds de nodige administratieve service aan voor het verkrijgen van de vereiste documenten.

Meer informatie kan u terugvinden op hun website.

RUAG is een grote internationale groep. De afdeling RUAG Ammotec biedt de meest moderne munitietechnologie op de markt. Als klein kaliber munitie fabrikant is RUAG Ammotec internationaal de grootste leverancier naar de militaire, politie, jacht- en sportmarkt.

Het gamma bestaat dan ook uit de meest kwalitatief hoogstaande producten, geliefd bij zowel hobbyschutters als bij gouvernementele instanties.

Meer informatie kan u terugvinden op hun website.